Radna praksa stolarstva

Radna praksa stolarstva

Nakon završenog teoretskog i praktičnog dela obuke stolarstva i umetničke obrade drveta, koji organizuje Preduzetnički razvojni centar u saradnji sa Hlebom života u okviru projekta Update your skills in rural Belgrade, polaznici obuke su započeli sa obavljanjem radne prakse u renomiranim stolarskim radionicama u Beogradu.

Radna praksa će trajati mesec dana, a tokom njenog održavanja svi polaznici praktične obuke stolarstva i umetničke obrade drveta će biti u mogućnosti da svoje stečeno znanje sa kursa primene u praksi i usavrše svoje veštine. Polaznici prakse će obavljati poslove pomoćnih radnika u stolariji, dok će radionica u kojoj će obavljati svoju radnu praksu obezbediti mentore (majstore) koji će ih usmeravati da svoje stečeno znanje i veštine usavrše.

Radna praksa čeka i polaznike ostalih praktičnih obuka koje nudi Preduzetnički razvojni centar. Više o obukama koje nudi Preduzetnički razvojni centar možete saznati na linku ovde, a ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u nekoj od njih, molimo Vas da popunite prijavu koja se nalazi na ovom sajtu.