Škola urbanog pčelarstva

Škola urbanog pčelarstva

U četvrtak 16.01.2020. od 18h počinje realizacija praktične obuke pčelarstva, koja se organizuje projekta Update your skills in rural Belgrade, koji Preduzetnički razvojni centar sprovodi sa Hrišćanskom humanitarnom organizacijom Hleb Života u okviru projekta koji je finansiran od strane Nemačke agencije za međunarodnu saradnju i razvoj (GIZ).

Obuke iz urbanog pčelarstva, organizujemo u saradnji sa Beogradskim udruženjem pčelara, u čijoj kancelariji u zgradi Beograđanke, će se održavati obuke svakog četvrtka od 18h do 21h (do kraja februara). Polaznici de imati priliku da se upoznaju sa osnovama biologije pčele, vrstama košnica i pčelarskim priborom, pčelinjim proizvodima, bolestima pčela i tretmanima i medonosnim biljem grada Beograda.

Kusr može pohađati 30 polaznika od kojih će 20 prvoprijavljenih polaznika dobiti stipendije Preduzetničkog Razvojnog Centra – te kurs pohađati besplatno.

Ukoliko ste zainteresovani za ostale obuke koje Preduzetnički razvojni centar nudi, možete se informisati na linku ovde, a na sve obuke se možete prijaviti popunjavanjem onlajn upitnika.